Speelkalender

PLANSJEETRAPPERS EN CORONA

Beste toneelliefhebber
Beste toneelbezoeker van de Plansjeetrappers

Vooreerst hopen we dat je samen met uw geliefden en dierbaren in goede gezondheid verkeert en uit de buurt van corona kon blijven.
Het zijn wel zeer nare tijden waarin we moeten zorgen dat we er samen goed doorkomen om dan mekaar terug te ontmoeten op één van onze voorstellingen.
Maar momenteel gaat gezondheid voor en dit krijgt onze absolute voorrang.
We volgen zeer strikt de opgelegde maatregelen en volgen graag de adviezen van de deskundigen.
Ons bestuur heeft na grondige afweging besloten om niemand in gevaar te brengen noch jou als toneelbezoeker noch één van onze acteurs of medewerkers.
Met grote spijt en pijn in het hart hebben we besloten een coronajaar in te lassen.
Dat houdt in dat we de grote productie die we voor januari 2021 hadden gepland niet doorgaat. We volgen de verdere evolutie van het coronavirus op de voet. Zodra we op een veilige wijze kunnen werken en je vermaken zullen we dan ook de passende initiatieven nemen. We houden je alleszins op de hoogte zowel via onze website als via facebook en mail.
Mocht je in het bezit zijn van inkomkaarten voor het Festival van april 2020 – dat we spijtig genoeg hebben moeten annuleren – dan kunnen wij je het volgende voorstellen. Je kan deze kaart nog steeds benutten voor een volgend Festival ( hopelijk in maart – april 2021) ofwel kan je deze inruilen voor een consumptie op onze volgende productie.
Wij hopen dat je begrip kan opbrengen voor deze beslissingen en kijken uit naar een blij weerzien zonder corona. Hou je alleszins gezond.

Hartelijke toneelgroeten
De Plansjeetrappers

Plaatsbespreking

Steenbergen 28 2430 Laakdal
jan@nysmans.be
013/666622
0494/716997
reservatie vanaf 3 december 2019
Opvoeringen gaan door op volgende locatie:
Buurthuis
Zandstraat 15
Veerle-Heide 2431 Laakdal