KAARTENVERKOOOP BEDANKT JAN EN YVONNE

Jarenlang hebben Jan en Yvonne de kaartenverkoop op zich genomen en ze hebben dat steeds op een zeer enthousiaste en gedreven wijze gedaan. Het ging er ten huize van Jan en Yvonne soms hektisch aan toe, maar steeds bleven zij er rustig bij. Het vulde een groot deel van hun vrije tijd. Ze deden het graag en hadden zo vele persoonlijke contacten. Onze groep en wellicht onze bezoekers zijn uitdrukkelijke dankbaar voor hun plichtbewuste aanpak en inzet. Een dikke merci Jan en Yvonne.

Het bestuur heeft nu omwille van de grote werkbelasting beslist om over te gaan naar en systeem van online boeking. Hiervoor hebben we na een grondige afweging en vergelijking van oplossingen besloten om samen te werken met de firma Ticketgang. Je kan vanaf 30 november zelf je plaatsen via de computer uitkiezen en vastleggen. We vragen wel om reeds bij de boeking te betalen.

Op 27 november is er nog wel een voorverkoop van kaarten in ‘t Fortun Smissestraat 5 te Groot-Vorst en dit vanaf 9 uur tot 12 uur. Hartelijk welkom.